Medewerker Weefseluitname

Je gaat deel uitmaken van een team dat graag hard werkt en houdt van een ongedwongen sfeer. Binnen de afdeling Weefseluitname zijn ongeveer 90 medewerkers werkzaam, die in verschillende samenstelling teams vormen. Als Medewerker Weefseluitname voer je in teamverband weefseluitnameprocedures uit bij overleden donoren. Het gaat om het verkrijgen van oogweefsel en huid en de daarbij horende administratie. De uitvoering van je werk is door het hele land. Vanuit ons kantoor in Oude Meer, start een procedure nadat we een donormelding hebben ontvangen. Je kunt binnen een redelijke tijd op kantoor aanwezig zijn om samen met je collega’s de uitnamematerialen te verzamelen en vervolgens ga je samen op pad. Het komt regelmatig voor dat je lange dagen maakt.

Het verkrijgen van weefsel is bijzonder werk. Je hebt een afgeronde (para)medische mbo/hbo-opleiding en werkervaring in de zorg. Bij aanvang start je met het volgen van een interne opleiding en het ontwikkelen van chirurgische vaardigheden. Je bent zelfstandig, sociaal, communicatief en nauwkeurig. Tevens heb je gevoel voor ordelijkheid en protocol en kan je planmatig werken. Je bent scherp en neemt je eigen verantwoordelijkheid voor wat je doet maar je bent ook een teamspeler.

Ons aanbod
Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie in een werkomgeving met ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Professionaliteit en respect voor de donor staan binnen de organisatie voorop.

Over WUON

WUON is de enige organisatie in Nederland die belast is met het verkrijgen van postmortaal donorweefsel voor therapeutische doeleinden. WUON werkt in opdracht van de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS). Bij WUON werken nu circa 100 mensen.

Voor ons kantoor in Oude Meer zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het reilen en zeilen op kantoor regelt en in de gaten houdt. Je stapt binnen in een team met een ongedwongen sfeer waar hard wordt gewerkt.

Voor meer informatie

Charlotte van Koesveld, c.koesveld@wuon.org
06 265 589 34

Mail je reactie naar: vacatures@wuon.org